Gepost op 20 augustus 2015

Uitslag

Een van de eerste blogs die ik las was van Hendrike, met als kop: dobbelen. Hoe zou de uitslag van de scan zijn? Vandaag moest ik daar aan denken toen ik bij de longarts zat.

Eerst een ECG gemaakt en is normaal gesproken  je hartslag tussen de 50 en 60 slagen per minuut met crizotinib, nu was het 84!! Spanning heeft duidelijk invloed op je hartslag.

Op het moment dat ik bij de arts aan de beurt zou zijn, kwam mijn arts de deur uit, deed deze op slot en liep weg…. Stikzenuwachtig en gewoon weglopen. Waarschijnlijk met spoed weggeroepen, maar leuk is anders. Het liefst had ik gehad dat hij bij het weglopen even naar me keek en een duim opstak, maar dat is onzinnig. Vanaf dat moment zou ik er namelijk altijd op rekenen dat goede berichten van te voren even gedeeld zouden worden.

Gelukkig was de uitslag goed. Keurig stabiel gebleven. Op mijn vraag hoe groot de tumor nog was, was het moeilijk dat aan te geven. Mijn tumor, 1.4 mm groot, heeft de vorm van een rondje, als in een elastiekje, zodat het moeilijk is te bepalen hoe groot de tumor is. Zelf ga ik ervan uit dat het dood weefsel is, wat niet geheel opgeruimd is.

In november hoef ik pas weer te komen, waarbij de scan een dag voor de afspraak met de arts is. Zo blij met deze uitslag, dat moest gevierd worden met een heerlijke lunch in Kaap Hoorn! Wat kan het leven mooi zijn.

Heerlijk, wijn, zon, familie en pas weer een afspraak over 3 maanden!

7 reacties op “Uitslag”

  1. lillytnin schreef:

    Dit is op ROS1cancer herblogd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.